Gratis 15 minuten fotoshoot

 

Wil jij graag mooie foto’s van je gezin, kinderen, zwangerschap of huisdieren en zoek je al een geruime tijd naar een fotograaf? Een fotograaf die bij jou en / of je gezin past? Stop dan nu met zoeken, want ik ga je helpen!

Als professioneel fotograaf weet ik dat er erg veel fotografen zijn, en dat het een kunst is om uit al die verschillende stijlen en prijzen te kiezen wat het beste bij jou past. Want je hebt geen idee waarom er überhaupt zoveel prijs verschil in zit. En ja je ziet echt wel het verschil in kwaliteit en misschien haal je de hobby fotografen er al tussenuit , maar hoe maak je nu de juiste keuze? En wat zou fijn zijn als er ook een mogelijkheid is om eerst uitgebreid kennis te maken. Zien hoe iemand werkt, of je kinderen het wel leuk vinden en wat het uiteindelijke resultaat van de foto’s is. Want als je een dure en luxe auto gaat kopen, dan maak je daar tenslotte ook vaak eerst een proefrit in voordat je overgaat tot aankoop toch? Waarom kan dat dan niet bij een fotograaf? Je wil dit toch ook zien, voelen en ervaren

En precies dit is reden dat ik jou deze gratis 15 minuten fotoshoot gun. Je mag vrijblijvend met mij en mijn werkwijze kennismaken.

Slechts 4x per jaar sta ik met mijn camera op diverse locaties in de omgeving van Eindhoven. Je kunt jezelf of je gezin vooraf aanmelden en op deze dag vrijblijvend foto’s laten maken, afname is niet verplicht maar wel mogelijk. Een losse foto bestel je al voor € 17,50 en er zijn diverse voordeelpakketten beschikbaar in de beveiligde en persoonlijke online galerij.

 

 

Ik ben al jaren werkzaam als fotograaf en gespecialiseerd in gezins- en kinderfotografie, daarom laat ik je tijdens deze korte fotoshoot graag zien hoe ik jou of je kinderen in korte tijd op je gemak kan laten voelen voor de camera.

Een fotograaf die niet alleen je gezin op de foto zet, maar er een hele fijne en mooie beleving van maakt op diverse plekken in de natuur. Want niets is in mijn ogen fijner voor kinderen dan foto’s maken op een mooie plek in de “vrije” natuur.

Mijn doel met deze gratis 15 minuten fotoshoots is dan ook dat je kunt kijken naar welke locatie het beste bij je past, wij samen een klik hebben en natuurlijk of jijzelf of je kinderen op hun gemak bij mij zijn voor de camera.

Maar nog belangrijker, ik wil dat je met hele mooie en blijvende herinneringen naar huis gaat. 

Geen stijve en geposeerde foto’s maar leuke spelletjes, opdrachtjes of lekkere rennen maken ook deze korte fotoshoot tot een ware mini beleving en is daardoor heel fijn voor kinderen.

Het is echt mijn zielsmissie om voor jou datgene vast te leggen wat zo waardevol is in je leven. Of het nu gaat om je huisdier, gezin of je kinderen, je bent welkom!

Persoonlijke service, vakkennis én kwaliteit staan bij mij voorop!

Laten we samen kennismaken en kijken of het klikt!

Data & locatie’s

 

PLANNING VOLGT LATER VOOR 2024

Dit jaar staan er helaas geen gratis minishoots meer op de agenda.

Tijdens een minishootdag zijn er slechts 6 plekjes beschikbaar en kun je jouw fotoshoot op nog opstaande tijdstippen inplannen.

De foto’s zullen worden gemaakt in een mooi en natuurlijk omgeving, foto’s kunnen worden zowel in kleur als ook in zwart / wit worden gekozen.

De shoot is geschikt voor gezinnen en kindjes van maximaal 5 personen totaal.

Neem gerust even contact op naar welke tijd het beste bij jou past.

En vergeet je vooral niet aan te melden want VOL is VOL!

Meer zien van mijn werk, bekijk dan eens mijn portfolio.

"Authenticiteit kent geen tijd"

Informatie

LET OP!

Wil je aanwezig zijn op een van deze GRATIS fotoshoot dagen?

Zorg dan dat je je op tijd aanmeld, want er zijn maar 15 plekjes per keer beschikbaar.

Stuur een appje naar 06- 526 09 423 of mail naar info@anoukpeetersfotografie.nl voor aanmelding.

” Maak van iedere dag je mooiste herinnering voor later! “

Liever een andere fotoshoot boeken?

Kind- & Gezinsfotografie

Benieuwd naar welke mogelijkheden en fotoshoots er nog meer zijn?

Bijvoorbeeld een fotoshoot waarin ik echt de tijd voor je heb en al je persoonlijke wensen kan meenemen?

Kijk dan eens naar de mogelijheden.

Cursus Smartphone Fotografie

Wil je leren hoe jij jouw kinderen zelf het allermooist op bijvoorbeeld vakantie kan vastleggen met je eigen telefoon?

Kijk dan eens naar de cursus smartphone fotografie of wandel eens mee met een van de GRATIS wandelingen.

Anouk Peeters is een hele prettige en kundige fotografe. Ze is flexibel en weet zowel kinderen als volwassenen snel op het gemak te stellen. De foto’s zijn daardoor altijd ‘echt’ en puur en van zeer goede kwaliteit. We hebben al meerdere shoots bij haar gehad, van New Born tot Cake Smash tot portret en een familie shoot. Allemaal met een fantastisch resultaat, een dikke aanrader dus!

Familie Hamilton

Wij wilde eigenlijk geen foto’s laten maken, omdat we niet houden van die ‘gemaakte’ foto’s. Dankzij jou hebben wij super mooie spontane foto’s en was de shoot ipv vervelend eigenlijk heel relaxt. Wij zijn blij, super bedankt!

Familie van Scherpenzeel

Vragen of Reserveren?

 

Anouk Peeters Fotografie

 

Biesven 13

5595 DD te LEENDE

T: 06 -526 09 423

E: info@anoukpeetersfotografie.nl