Event Fotografie

Investering

Organiseer jij binnenkort een event, live-dag, workshop of retraite en zou je dat graag op een pure & professionele manier aan jou klanten laten zien?

Of je jouw “event” nu in Nederland of juist in het buitenland organiseert, ik help je graag bij het vertalen van jouw dag naar mooi passend beeld waarbij de juiste energie van het scherm spat.

In deze tijd waarin we als ondernemer meer en meer zichtbaar moeten zijn is het heel waardevol om jouw event goed vast te laten vastleggen. En dan niet even vlug vlug wat plaatjes met je telefoon, maar zorg ervoor dat ook dit professioneel vastgelegd wordt.

Want als jij laat zien hoe jouw event, live-dag, workshop of retraite is geweest, met de juiste beelden dan kun je er haast vanuit gaan dat je volgende event zo uitverkocht is!

Het is echt mijn zielsmissie om voor jou datgene vast te leggen wat zo waardevol is, beelden waarop de juiste energie van het scherm spat en te zien is, wat en wie jij bent of hebt neergezet.

Trek met unieke, pure en passende beelden weer nieuwe klanten voor bijvoorbeeld je volgende event of een van je coachingsprogramma’s! Wat het ook mag zijn, het belangrijkste is, is dat het bij jou past!

Persoonlijke service, vakkennis én kwaliteit staan bij mij voorop!

Vanuit deze visie biedt ik je daarom graag een basispakket aan en mocht dit niet bij je passen, neem dan even geheel vrijblijvend contact met me op om een prijs op maat te maken.

Laten we samen jouw unieke verhaal vertellen!

"Authenticiteit kent geen tijd"

“Wow, wat is de sfeer van mijn live dag super mooi vastgelegd.

De energie van de deelnemers en hun ervaring is haast te voelen. En dat ondanks we niet eens echt het idee hadden dat we steeds gefotografeerd werden.

De foto’s zijn echt prachtig geworden, ik ben zeer tevreden. Dank je wel Anouk! “

Anoniem

Live dag

Ontzettend bedankt voor de prachtige beelden die je hebt geschoten tijdens mijn event!

De sfeer van die dag spat van het scherm! <3

Anoniem

Live dag

Vragen of Direct Reserveren?

Bel, App of Mail dan even!

 Anouk Peeters Fotografie

Biesven 13

5595 DD te LEENDE

T: 06-526 09 423

E: info@anoukpeetersfotografie.nl