Over Anouk

Welkom

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen, Welkom!

Wellicht ben je op zoek naar een enthousiaste en geduldige fotograaf of een coach welke je op een positieve en enthousiaste manier kan helpen om jouw eigen en authentieke merk neer te zetten voor je klanten?

Mooi, want dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Hoe ik vanuit mijn passie een succesvol bedrijf heb gecreëerd

Ik ben Anouk, 41 jaar jong en ben inmiddels al een aantal jaren een gepassioneerd en gespecialiseerd fotograaf voor familie’s, kinderen, huisdieren & ondernemers.

Mijn passie is ontstaan na een lange periode van chronische ziek zijn, tijdens mijn eigen persoonlijke reis heb ik ontdekt dat je energie krijgt door het doen, waar je hart echt ligt.

En voor mij persoonlijk was dat fotograferen. Voor mij is dan ook een droom uitgekomen, en heb ik al veel mensen mogen helpen door ze puur, spontaan en authentiek op de foto te mogen zetten. Vooral alles vanuit een positieve energie en met lekker veel humor en je gaat stralen van binnenuit.

Wist je dit ik..

* Al jaren samenwoon met mijn vriend & hond Paikea in Leende..

* het liefst de hele dag buiten ben? In de natuur, en daar uren kan dwalen of zitten staren naar de zee..

* Houdt van veel gezellige uitjes met vriendinnen..

* Liefst heel de dag lachend doorbreng met foute grappen..

* Achter de schermen bezig ben met het meer ontdekken van energie & spiritualiteit..

* Een grote voorliefde heb voor alle soorten en kleuren sneakers en oorbellen..

Mijn Werkwijze

Stap 1

Voor een iedere fotoshoot maak ik graag even persoonlijk met je kennis, dit kan zowel telefonisch als via een zoom call.

We bekijken samen waar je behoeftes liggen en wat jouw wensen zijn. Hiervoor neem ik altijd graag even de tijd, dit zodat we elkaar alvast wat beter leren kennen en ik echt goed beeld krijgt hoe het visuele totaalplaatje eruit gaat zien. Daarnaast werk ik graag efficiënt tijdens een fotoshoot of coaching zelf. Dan kunnen we op de dag zelf een mooie en krachtige sessie samen neerzetten. 

Heb je een fotoshoot bij me geboekt dan bespreek ik alles vooraf even met je door, van locatie, stylingadvies en eventuele props welke voor jou werken om jezelf en je merk zo sterk en authentiek mogelijk te gaan laten zien aan de buitenwereld.

Stap 2

Heb je een Fotoshoot bij me geboekt dan starten we altijd even ontspannen en nog even zonder camera. We nemen dan even je meegenomen kleding door en gaan hierna lekker van start met de shoot.

Tijdens een shoot werk ik echt puur op mijn intuïtie en kijk naar wanneer jij & je gezin het meeste in je jullie kracht staan. Hierin is niets voor mij te gek, ik hou wel van wat uitdaging, humor en grapjes tijdens de shoot, een sprong in het ijswater, het maakt me allemaal niet uit. Mijn doel is vooral dat jij zo ontspannen en authentiek mogelijk op de foto komt te staan. En dat het eerder voelt als een gezellig uitstapje en zeker niet een “standaard” shoot met stijf poseren.

De shoot mag voelen als een waar cadeautje voor jezelf & je gezin. Jij bent het tenslotte waard om echt gezien te worden!

Stap 3

Na de fotoshoot vraag ik je om nog even geduld te hebben, want je foto’s goed uitzoeken en nabewerken in mijn stijl kost nu eenmaal wat tijd.

Binnen 30 dagen zend ik je via de mail een link met wachtwoord, waarin jij de foto’s kunt bekijken en zelf uit mag zoeken. In deze online galerij kun je ze tevens meteen downloaden (zonder logo) en inzetten voor je bedrijf.

Hopelijk heb je nu genoeg beelden en inspiratie om in te zetten op jouw website en social media.

Zo niet? Dan help ik je graag tijdens verder, om met de gemaakte foto’s, je bedrijf met de juiste energie neer te zetten, je te inspireren en een echt eigen merk worden voor je klanten.

{
Authenticiteit kent geen tijd

– Anouk Peeters

GRATIS Kennismaken

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Heb je nog vragen, of zou je graag vrijblijvend kennismaken om te kijken of wij een KLIK hebben en ik jou kan helpen? 

Bekijk hier alle fotoshoots

Wil je weten wanneer ik weer een Luxe Fotoshoot dag organiseer en waar?

Vraag je Gratis Coaching Sessie aan

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen en laten zien waar jij naar toe kan groeien in je authentieke zichtbaarheid?

Check Beschikbaarheid

Wil je graag weten of ik nog beschikbaar ben voor jouw fotoshoot, event of een 1 op 1 coachingstraject?