Mini Special aan Zee

 

Ben jij klaar met die grijze foto’s in de studio en zou je liever met je voeten in het zand staan tijdens een magische zonsondergang aan zee?

Laat mij jouw kleurrijke beelden maken voor de zomer op deze fantastische plek aan het strand.

Hiermee maak je jouw online zichtbaarheid uniek, zodat de klant deze zomer een échte conncectie met je voelt.

Weg dus met die grijze foto’s en zorg voor meer pure foto’s met een heerlijke vakantie vibe.

Boek nu jouw mini special aan zee en laat mij jou op de gevoelige plaat vastleggen.

Datum 26 april t/m 3 mei

"Authenticiteit kent geen tijd"

Investering

LET OP!

De minispecials zijn unieke en een mooie manier om kennis te maken met mij en mijn werkwijze. Of om je zomerse feed lekker aan te vullen met originele beelden.

De specials vinden altijd plaats op een vaste datum & locatie door mij vooraf gekozen.  

Deze zijn dus niet los te boeken op een andere datum.

Gratis kennismaken of direct reserveren?

Neem dan op tijd contact met mij op om je fotoshoot in te plannen. 

“Wow, het was echt een supermooie ervaring met Anouk! Ze weet je als geen ander op je gemak te stellen tijdens het shooten, het was erg gezellig. De foto’s zijn prachtig geworden, ik ben zeer tevreden. Bedankt Anouk! “

Inge Marion van der Krogt

Luxury Client Growth

“Ik had onlangs mijn allereerste foto shoot als ondernemer met Anouk, en het was een hele fijne ervaring! De foto’s zijn heel mooi geworden, Anouk had een hele mooi locatie gevonden die perfect paste bij wat ik wilde en wat ik met m’n bedrijf wilde uitstralen. Ze nam ook echt de tijd om me door het hele proces heen te lopen, vragen te stellen en te helpen bij m’n kleding keuze. Daarnaast maakte ze er ook een hele gezellige en ontspannen dag van, is ze enorm creatief met haar fotos en ben ik dus heel blij met het resultaat. Mijn volgende shoot ga ik zeker weer met Anouk doen!”

Inge Hol

Geldcoach

Op 10 Maart deed ik mee aan een fotoshoot dag van Anouk. Ik was door een flinke transformatie aan het gaan en wilde graag foto’s hebben die meer aansloten bij mijn nieuwe bedrijf en wat ik daarmee wilde uitstralen. Dat is beter gelukt dan ik had durven dromen! Anouk nam vooraf tot in detail met me door wat mijn wensen waren en voelde direct aan welke energie ik graag op de foto’s wilde neerzetten. De dag zelf was zo ontspannen, gezellig en liefdevol verzorgd door Anouk dat authentiek op de foto gaan helemaal automatisch ging. Deze dag was echt een cadeautje aan mezelf en wauw wat ben ik blij met de resultaten! Ik kan het iedereen aanraden om jezelf zo’n dag bij Anouk te gunnen. Dankjewel hiervoor Anouk! De liefde voor de natuur is op elke foto zichtbaar en daar ben ik je zo ontzettend dankbaar voor! 💚 Precies wat ik hoopte en meer.

Roos

De Groene Alchemist

Vragen of Direct Reserveren?

Bel, App of Mail dan even!

 Anouk Peeters Fotografie

Biesven 13

5595 DD te LEENDE

T: 06-526 09 423

E: info@anoukpeetersfotografie.nl