Authentiek Ondernemen als fotograaf

 

Ben jij klaar een (beginnend) fotograaf en zou je wel wat meer klanten willen aantrekken?

Zou je graag willen weten waarmee je je nu echt kunt onderscheiden tussen al die andere fotografen?

En wil je nu eens afrekenen met die beperkende gedachten die je jezelf steeds oplegt?

Dan ben ik er om jou hierbij te helpen!

Graag leer ik jou in hoe je  "Authentiek Onderneemt" als fotograaf, en hoe jij het beste uit jezelf en je fotografie business kan halen.

Door mijn vele jaren ervaring als fotograaf, weet ik als geen ander, dat het een worsteling kan zijn om je niet te verliezen in allerlei randzaken, maar dat je gewoon lekker in de praktijk achter je camera wil staan.

Ik laat je daarom graag mijn reis zien welke ik als ondernemer heb afgelegd en alles ik door de jaren heen geleerd heb. In een 1 op 1 coaching of in mijn online groepsprogramma neem ik je mee in alle do's en zeker ook naar alle dont's van het fotograferen en ondernemen.

Mijn programma's zijn vooral lekker interactieg en leerzaam. En kun je er niet bij zijn, of ging het te snel? Dan kun je alles op je eigen tempo nog even terugkijken.

Tijdens de workshop beantwoord ik graag alle vragen en geef ik je tips op je eigen niveau waar nodig is.

Want het plezier van ondernemen als fotograaf, dat gun ik jou ook!

Daarnaast staat het groepsprogramme ook vooral in het teken van verbinden. Verbinden met jezelf en de andere deelnemers. Want vaak kunnen we heel veel leren van elkaar. In mijn ogen is er dan ook geen sprake van concurrentie, we zijn allemaal UNIEK.

Na het programma enthousiast geworden? Of hou je niet van leren in een groep? Vraag dan een GRATIS kennismakingsgesprek aan, zodat ik meekijk naar programma speciaal voor jouw op maat gemaakt.

Naast het programma krijg je ook toegang tot een aparte online Facebook Community, zodat je na afloop nog steeds van elkaar kan leren of gewoon gezellig connecten, net wat jij prettig vind.

Enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in!

Ondernemen vanuit je hart kun je leren, door uit je hoofd te komen en jezelf te verbinden met je passie.

Informatie Lesprogramma

Dit online groepsprogramma vind plaats door middel van 6 online “live” lessen via Zoom.

Of als je liever 1 op 1 aan de slag wil, hebben we 6 lessen van 45 a 6o min. waarin we samen de modules doornemen.

Daarnaast kun je alle lessen nogmaals bekijken in een aparte online omgeving en kun je jouw vragen stellen aan medecursisten via de online community via de Facebook Groep.

In iedere online groepsles bespreek ik twee van de onderstaande modules.

Waar de modules overgaan, lees je hieronder.

Module 1 - Wordt Authentiek

In deze les leer ik je hoe jij jezelf kan onderscheiden en tevens authentiek neer kan zetten als fotograaf. Ik vertel je hoe je dit en waarom je dit eigenlijk doet.

 

Module 2 - Geef Jezelf Waarde

Het is vaak lastig om jezelf en je fotoshoots de juiste waarde te geven. Hoe bepaal je nu een tarief dat bij je past en welke beperkende gedachten houden je hierin tegen, en hoe kan je deze doorbreken?

Module 3 - Portfolio

Ik leer je in deze les hoe jij op een fijne manier een passend portfolio opbouwt en hiermee tegelijktijd al geld kan gaan verdienen. Ook laat ik je zien hoe je jezelf met een portfolio kan gaan onderscheiden van de rest.

Module 4 - Website

Uiteraard mag jouw website ook de juiste uitstraling gaan krijgen en ingezet gaan worden. Ik leg je in deze module uit wat je het beste wel en niet op je website kan plaatsen en hoe je dit gemakkelijk zelf kan doen als fotograaf.

Module 5 - Klantenreis

Je hebt de basis al aardig onder controle maar er mag een heel belangrijk aspect niet worden vergeten en dat is natuurlijk, jouw klant. Hoe geef je deze nu een fijne ervaring en wat kun je doen om ze een fijne “reis” bij je te geven, zodat ze ook weer terugkomen de volgende keer.

Module 6 - Vraag me alles

Omdat ik graag alles open en eerlijk met je wil delen kan je in deze les me alles vragen wat je altijd al wilde weten.

Want ik geloof namelijk niet in corrententie als je authetiek te werk gaat.

Wat maakt dit programma Authentiek?

  • Het is geen online programma waarbij je alles zelf hoeft te doen, we doen het samen.
  • Je kunt ook alle opnames tijdens het groepsprogamma nog eens rustig op je gemak terug kijken.
  • Tevens krijg je niet alleen de basiskennis van het ondernemerschap, maar ook mijn persoonlijke ervaringen van mijn eigen ondernemersreis als beginnend fotograaf tot waar ik nu sta. Ik vertel je alles wat je maar wil weten, want ik geloof niet in concurrentie als je authentiek en vanuit je hart onderneemt.
  • Daarnaast krijg je als je meedoet met het online groepsprogramma nog eens  € 49,- korting op een online 1 op 1 sessie met mij. Om zo bijvoorbeeld eens dieper te kijken naar welke stappen jij mag nemen als persoon om te groeien met jouw fotografie bedrijf.
  • Verder kun je lekker sparren en connecten met andere fotografen binnen een aparte online Facebook Community.