Wandeling “anders Kijken” met je smartphone 

Wat is nou leuker dan wandelen met een kleine groep (maximaal 8 a 10 personen) en daarnaast op een ontspannen manier anders te leren kijken naar de natuur.

Tijdens deze foto wandeling leer ik je op een hele praktische manier vlijmscherpe en creatieve foto’s te maken.

Door middel van kleine stops en tips zal ik je laten zien, wat het allerbelangrijkste is om unieke foto’s te maken.

Zodat jij na deze wandeling thuis of op vakantie ook prachtige foto’s kan maken met je smartphone!

Laat je door mij inspireren en ga met mij samen op pad!

Het gaat er niet om welke camera je meeneemt, maar wat je ermee doet.

Wat ik jou kan leren

Welke data kun jij mee wandelen?

  

 • Dinsdag  – avond 19.15 – 21.15 uur (Leenderbos)
 • Woensdag 8 juni – Avond – 19.15 – 21.15 uur (Leende)
 • volgt zsm

Programma Avond:

19.00 – 91.15 uur   Ontvangst

19.15 – 21.15 uur  Wandeling Smartphone Fotografie

 

Locatie:

 • Leenderbos in Leende / Valkenswaard

Informatie Wandeling

Deze wandeling vind plaats in de natuur van omgeving Heeze -Leende.

We gaan in een groep van maximaal 10 personen al wandelend, praktisch aan de slag op een mooie plek in de natuur.

De lesdag staat vooral in het teken van anders leren kijken naar de natuur en fotograferen met je smartphone.

Wil je liever eerst meer de technische kant van het fotograferen leren? Volg dan eerst de cursus smartphone fotografie.

Als je liever 1 op 1 aan de slag wil, kun je altijd even persoonlijk contact met mij opnemen.

De Beste Camera zit in je broekzak!

Impressie van een wandeling;

Wat maakt deze wandeling uniek?

 • Het is een heerlijke praktische hands-on cursus.
 • Altijd een kleine groep dus meer tijd voor persoonlijke aandacht.
 • Leer je smartphone beter kennen op een mooie plek midden in de natuur.
 • Daarnaast leer ik je beter foto’s maken en creatiever te kijken.
 • Stel me ook gerust al je vragen tijdens de workshop in onze 1 op 1 tijdens de lesdag.
 • Verder kun je lekker sparren en connecten met andere deelnemers zowel tijdens de workshop als ook binnen een aparte online Facebook Community.
 • Geschikt voor ieder niveau

Ervaringen van Deelnemers

Op donderdag 28 september heb ik een workshop “zichtbaar verbinden” gevolgd bij Anouk Peeters. Het was een ochtend van buiten je comfortzone gaan. Eerst ging het wat lacherig en onhandig en daarna kreeg ik tips en kon ik aan de slag. Het is een waardevolle ochtend geweest met inzichten voor mezelf, mijn smartphone beter leren kennen en contact maken met andere mooie inspirerende mensen. Voor de innerlijke mens werd ook goed gezorgd. Mocht er een mooie kans voorbij komen om hier aan deel te nemen dan zou ik zeggen: “ Gun het jezelf.”

A. van de Laar

Eigen & Wijs

De workshop hielp me een drempel over om mezelf zichtbaar te maken met selfies.
Ik kwam erachter dat ik de creativiteit die ik in mijn werk zoveel gebruik ook kan inzetten voor originele selfies. Door jouw fotografie-tips en de eerlijke, oprechte feedback van jou en de andere deelnemers ben ik over die drempel heen en sindsdien laat ik me op de socials veel meer zien met selfies.
Het was een fijne ochtend in de natuur (met als kers op de taart prachtig weer). Fijn om zowel momenten alleen en 1-op-1 met jou te hebben alsook het samen bekijken en bespreken van elkaars selfies. En ook de mooie gesprekken die eruit voortkwamen.
Dankjewel voor het mogelijk maken van deze ochtend.

E. Smeets - Schaaf

Muziek Fantastic